Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 per team, en dient op moment van inschrijving te worden voldaan.

 

Kan ik iets winnen?

Jazeker! De eerste drie teams winnen een geldprijs. Daarnaast is er een gratis loterij met prijzen die worden verloot onder de deelnemers.

 

Er staat ‘kampioenschap voor tweetallen’. Is dit koppel, of speelt ieder zijn eigen wedstrijd?

Ieder speelt zijn eigen wedstrijd driebanden klein en daarnaast een partij Brabants Dubbel. Op één avond spelen dus zowel jij als je teammaat en als koppel een hele wedstrijd van maximaal 60 beurten.

 

Waarom kun je drie of vier spelers aanmelden?

Twee is het minimum aantal voor een team. Maar je mag ook 3 of 4 mensen inschrijven, om te rouleren of als reserve. Zo kun je zelf bepalen, wie er wanneer speelt!

 

Moet je in tenue of heel formeel gekleed?

Nee. Het Provinciaal Kampioenschap vraagt ‘nette vrijetijdskleding’. Spelen in bijvoorbeeld gilet mag dus wel maar hoeft niet. Natuurlijk is het leuk als je wel als team herkenbaar bent, en kleding op elkaar afstemt!

 

Het is Kampioenschap Noord-Brabant. Kan iedereen meedoen?

Het is open voor iedereen die woont in NB, actief is in een competitie in NB, of lid is van een biljartvereniging in NB. Lid zijn van de KNBB is dus niet verplicht!

 

Moet iedereen hetzelfde aantal caramboles maken?

Nee. Het gaat op basis van opgegeven moyenne, en de aantallen caramboles kunnen na de helft van de gespeelde wedstrijden worden bijgesteld. (Verhoogd)