Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 per team, en dient op moment van inschrijving via I-Deal te worden voldaan.

 

Kan ik iets winnen?

Jazeker! De eerste drie teams winnen een geldprijs. Daarnaast is er een gratis loterij met prijzen die worden verloot onder de deelnemers.

 

Er staat ‘kampioenschap voor tweetallen’. Is dit koppel, of speelt ieder zijn eigen wedstrijd?

Ieder speelt zijn eigen wedstrijd driebanden klein en daarnaast een partij Scotch Double. Op één avond spelen dus zowel jij als je teammaat en als koppel een hele wedstrijd van maximaal 60 beurten.

 

Waarom kun je drie of vier spelers aanmelden?

Twee is het minimum aantal voor een team. Maar je mag ook 3 of 4 mensen inschrijven, om te rouleren of als reserve. Zo kun je zelf bepalen, wie er wanneer speelt!

 

Moet je in tenue of heel formeel gekleed?

Nee. Het Provinciaal Kampioenschap vraagt ‘nette vrijetijdskleding’. Spelen in bijvoorbeeld gilet mag dus wel maar hoeft niet. Natuurlijk is het leuk als je wel als team herkenbaar bent, en kleding op elkaar afstemt!

 

Het is Kampioenschap Noord-Brabant. Kan iedereen meedoen?

Het is open voor iedereen die woont in NB, actief is in een competitie in NB, of lid is van een biljartvereniging in NB. Lid zijn van de KNBB is dus niet verplicht!

 

Moet iedereen hetzelfde aantal caramboles maken?

Nee. Het gaat op basis van opgegeven moyenne, en de aantallen caramboles kunnen op basis van de eerste 4 wedstrijden worden bijgesteld. (Verhoogd)

 

Hoeveel speeldagen zijn er?

Er zijn in totaal 10 speelweken, en iedere week heeft één speelavond. (Waarop jij en je team maat dus allebei een wedstrijd spelen.) Acht speelavonden in de voorronden, finaleronde met een poulesysteem, finale op één dag (met kruisfinales).

 

Spelen we uit en thuis?

Indien er voldoende inschrijvingen zijn waarmee we dat binnen een redelijke afstand kunnen realiseren, is dat wel de bedoeling. Je speelt dan vier wedstrijden thuis, vier wedstrijden uit. Thuis in de door jou opgegeven lokaliteit, uit in een lokaliteit zo dicht mogelijk bij de jouwe.

 

Kan ik mijn speeldagen kiezen?

Ja. In onderling overleg mogen de teamleiders de speeldatum wijzigen, max. 1 week naar voren of naar achteren,  of eventueel de speellokaliteit.

 

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Dat kan t/m 24 maart 2019; inschrijven kan hier.

 

Is er een reglement met alle regels, voorwaarden etc.?

Jazeker, dat reglement is hier beschikbaar.